X
تبلیغات
گلستان دانش - تمر هندی
خواص تمر هندی

۱ -خوردن تمر هندي باعث پائين آمدن تب مي شود .

 2) به هضم غذا كمك مي كند .

3)تمبر هندي خنك كننده بدن است .

 4)براي رفع تشنگي مفيد است .

5)دل بهم خوردگي و تهوع را برطرف مي كند

 6)پوست تمبر هندي قابض و رفع كننده اسهال است .

۷)بهترين طريقه استفاده از تمبر هندي اين است كه اين ماده را درآب خيس كنيد و سپس آنرا صاف كرده و با نبات بخوريد .

۸)دم كرده تمبر هندي نيز اثر ملين درد . براي تهيه دم كرده يك قاشق غذا خوري تمبر هندي را با نيم ليتر آب جوش مخلوط كرده و به مدت يك ساعت بگذاريد بماند سپس اين دم كرده را در طول روز مصرف كنيد .

۹)تمبر هندي را بپزيد و ضماد از آن درست كنيد . اين ضماد را روي ورم و قسمتهاي دردناك بدن بگذاريد .

 مضرات : تمبر هندي براي ريه و طحال خوب نيست و در اشخاصي كه ريه و طحال ضعيف دارند ممكن است توليد اشكال كند . اينگونه اشخاص بهتر است كه تمبر هندي را با كتيرا و يا خشخاش بخورند

+ نوشته شده در  شنبه دهم فروردین 1387ساعت 16:52  توسط amin  |